Šport > Nogomet
22306 ogledov

Letalo Arsenala v plamenih

Arsenal letalo požar PrtSc Prizor z letališča Braunschweig Wolfsburg.
Jeklena ptica se je vnela tik pred vzletom.

V nedeljo so se igralke Arsenala vračale s prve tekme polfinala Lige prvakinj v Nemčiji, kjer so po zaostanku z dvema goloma iztržile neodločen izid (2:2) proti nemškim prvakinjam iz Wolfsburga.

Ugodno izhodišče za povratno srečanje je gotovo poskrbelo za dobro vzdušje v ekipi. Toda na letališču Braunschweig Wolfsburg so nogometašice doživele šok.

Enega od motorjev letala so tik pred vzletom zajeli plameni. Po navedbah nemških medijev so prvi znaki kazali, da je bil vzrok za požar ptič, ki je priletel v motor. 

Letalo je ostalo prizemljeno in nogometašice Arsenala so morale zapustiti plovilo. V Anglijo so se vrnile šele dan kasneje, torej v ponedeljek.

PREBERITE ŠE: Letalo moralo obrniti zaradi nenavadne težave

"Naše letalo je imelo tehnične težave pred vzletom. Posledično smo še eno noč ostali v Wolfsburgu. Zahvaljujemo se posadki letala in letališkemu osebju za pomoč," so v izjavi za javnost zapisali v londonskem klubu.

Boj za finale

Povratna tekma na stadionu Emirates bo potekala pred polnimi tribunami. Iz kluba so namreč sporočili, da so že do torka prodali več kot 50.000 vstopnic.

Drugi polfinalni par Lige prvakinj tvorita Barcelona in Chelsea. Katalonke so prvo srečanje v zahodnem Londonu dobile z minimalno prednostjo (0:1).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.