Letalo Vikingov zdrsnilo s steze

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralci ameriškega nogometa Minnesota Vikings so preživljali težke trenutke na mednarodnem letališču Appleton v Wisconsinu, četudi je let trajal zgolj uro.
Oglej si celoten članek

Po pristanku je namreč letalo z igralci Minnesota Vikings na krovu na snegu zdrsnilo s pristajalne steze in sicer varno pristalo na travi, sledilo pa je več ur čakanja, preden so nogometaši, trenerji in drugi zapustili letalo.

Vsi potniki so bili nepoškodovani, iz letala pa so jih spustili prek gasilskih lestev. Letališče namreč nima premičnih letalskih stopnic, reševalo osebje pa ni moglo uporabiti izstopnih mostov, ker je bilo letalo predaleč od terminala.

Vikingi so v Wisconsin pripotovali na tekmo lige NFL, kjer jih v noči na nedeljo čaka pomemben dvoboj z Green Bay Packers na stadionu Lambeau Field.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.