Leto veteranov: na debiju zabil še Trezeguet!

Nekdanji francoski reprezentant David Trezeguet je ponovil dosežek svojega bivšega soigralca Thierryja Henryja in manj kot dva tedna po sanjskem zadetku legende topničarjev tudi sam debitiral z golom v dresu River Plata.
Oglej si celoten članek

"To je unikatno, izjemno. Veliko je čustev. Zdaj bi bilo najbolje odigrati dober turnir. Srečen sem in vesel, da sem tukaj," je po svoji prvi tekmi in prvem zadetku v dresu argentinskega River Plata razlagal David Trezeguet. Manj kot dva tedna po golu njegovega nekdanjega reprezentančnega soigralca Thierryja Henryja, ki je na svoji prvi tekmi po vrnitvi k Arsenalu odločil tekmo z Leeds Unitedom, je zdaj 34-letni Trezeguet v rodni Argentini prav tako zabil kot rezervist, River pa je na tekmi pokala Mar del Plate premagal Racing Club (2:1).

Nekdanji napadalec Monaca, Juventusa in Hérculesa je v igro vstopil 20 minut pred koncem, po desetih minutah igre pa pobegnil po levem boku in izkoristil izvrstno globinsko žogo s še lepšim strelom na daljšo vratnico. Forma je začasna, "klasa" je večna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.