Šport > Nogomet
17 ogledov

Leto veteranov: na debiju zabil še Trezeguet!

Trezeguet Funes Mori Manuel Diaz River Plate Racing Copa Ciudad Mar del Plata Ar Reuters
Nekdanji francoski reprezentant David Trezeguet je ponovil dosežek svojega bivšega soigralca Thierryja Henryja in manj kot dva tedna po sanjskem zadetku legende topničarjev tudi sam debitiral z golom v dresu River Plata.

"To je unikatno, izjemno. Veliko je čustev. Zdaj bi bilo najbolje odigrati dober turnir. Srečen sem in vesel, da sem tukaj," je po svoji prvi tekmi in prvem zadetku v dresu argentinskega River Plata razlagal David Trezeguet. Manj kot dva tedna po golu njegovega nekdanjega reprezentančnega soigralca Thierryja Henryja, ki je na svoji prvi tekmi po vrnitvi k Arsenalu odločil tekmo z Leeds Unitedom, je zdaj 34-letni Trezeguet v rodni Argentini prav tako zabil kot rezervist, River pa je na tekmi pokala Mar del Plate premagal Racing Club (2:1).

Nekdanji napadalec Monaca, Juventusa in Hérculesa je v igro vstopil 20 minut pred koncem, po desetih minutah igre pa pobegnil po levem boku in izkoristil izvrstno globinsko žogo s še lepšim strelom na daljšo vratnico. Forma je začasna, "klasa" je večna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.