Litijani zadovoljni: "Ognili smo se Ukrajini"

Foto: futsal.si
Foto: futsal.si
Nogometaši Litije, slovenski prvaki v futsalu, so dobili prve nasprotnike v ligi prvakov. Ob češkem in ciprskem predstavniku jih čaka še kvalifikant.
Oglej si celoten članek

Slovenski prvak v dvoranskem nogometu Litija bo v glavnem krogu lige prvakov igral v skupini 4 proti češkemu Chrudimu, ciprski Omonii iz Nikozije in zmagovalcu predtekmovalne skupine B, v kateri so Wisla Krakov, Jedinstvo Bijelo Polje, Baku United in Ali Demi. Tako je določil današnji žreb na sedežu Evropske nogometne zveze v Nyonu.

V elitni del so že uvrščeni Kairat AlmatyMFK DinamoFC Barcelona in Sporting Lizbona.

Osredkar: "Lahko smo prvi ali tretji"

Litijani bodo turnir glavnega kroga igrali na Cipru med 1. in 6. oktobrom, v elitni del pa napredujeta prvi dve moštvi iz skupine. "Veseli in zadovoljni smo z žrebom. Ognili smo se Ukrajini, kar je bil primaren cilj. Prepričana sem, da bomo konkurenčni v tej skupini, merimo pa na napredovanje," je po žrebu povedala Samantha Lovše, predsednica FC Litija.

Kapetan litijskega kluba Igor Osredkar pa je dodal: "Spremljal sem žreb. Skupina je dobra, a se zavedamo, da smo lahko prvi ali pa tretji. A sem prepričan, da se bomo borili za prvo mesto in sposobni smo slaviti na Cipru."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.