Litovski košarkar narisal kljukasti križ

Foto: EPA
Foto: EPA
Še pred prihodom na EuroBasket 2013 je za škandal poskrbel litovski košarkar Kšištof Lavrinovič. Razburil je s kljukastim križem.
Oglej si celoten članek

Triintridesetletni litovski reprezentant Kšištof Lavrinovič je na torbo narisal kljukasti križ. Sporni križ so opazili tudi člani delegacije, ki so nad dejanjem centra razočarani, piše 24sata.

"Ni vedel, kaj dela. Tudi mi ne vemo, zakaj je to naredil. Človeška neumnost ne pozna meja," je dejal Arvydas Sabonis, predsednik litovske košarkarske zveze.

Lavrinovič se je že opravičil za nespametno dejanje. "Spoštujem vse ljudi, nikogar nisem želel užaliti. Žal mi je in opravičujem se za nepremišljeno dejanje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:06 4. September 2013.

    ti nisi normalen...a ste tud na športu sami SDS-ovski troli al kaj?

  • 14:41 4. September 2013.

    Ajaaa, to je velika žalitev za našo bivšo komunistično elito, ki ima še danes v sloveniji glavno besedo pri politiki. …

  • 14:06 4. September 2013.

    V državo v katero je prišel nič čudnega, saj se človek po strankarskih rasprtijah ne more orjentirat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.