Šport
115 ogledov

Litovski košarkar narisal kljukasti križ

Kšyštof Lavrinovič EPA
Še pred prihodom na EuroBasket 2013 je za škandal poskrbel litovski košarkar Kšištof Lavrinovič. Razburil je s kljukastim križem.

Triintridesetletni litovski reprezentant Kšištof Lavrinovič je na torbo narisal kljukasti križ. Sporni križ so opazili tudi člani delegacije, ki so nad dejanjem centra razočarani, piše 24sata.

"Ni vedel, kaj dela. Tudi mi ne vemo, zakaj je to naredil. Človeška neumnost ne pozna meja," je dejal Arvydas Sabonis, predsednik litovske košarkarske zveze.

Lavrinovič se je že opravičil za nespametno dejanje. "Spoštujem vse ljudi, nikogar nisem želel užaliti. Žal mi je in opravičujem se za nepremišljeno dejanje."

Komentarjev 7
  • Avatar mike1968
    mike1968 15:06 04.september 2013.

    ti nisi normalen...a ste tud na športu sami SDS-ovski troli al kaj?

  • mirko 14:41 04.september 2013.

    Ajaaa, to je velika žalitev za našo bivšo komunistično elito, ki ima še danes v sloveniji glavno besedo pri politiki. Heil Hitler ! Svoboda narodu, smrt fašizmu !....................................................................Ali bi lahko prosim že enkrat vi novinarji nehali narod ideološko ...prikaži večko razeljevat in podpihovat sovraštvo med njimi. Saj s temi dejanji delate tudi sebi škodo, ogrožate si svojo socialno eksistenco v prihodnosti.

  • Avatar čavez
    čavez 14:06 04.september 2013.

    V državo v katero je prišel nič čudnega, saj se človek po strankarskih rasprtijah ne more orjentirat.