Liverpool diha za ovratnik, Burnley lovi srake

Foto: Epa
Foto: Epa
V sredo so bile odigrane tri zaostale tekme elitne angleške nogometne lige.
Oglej si celoten članek

Na Anfieldu je Liverpool gladko ugnal Leeds United (6:0) in se vodilnemu Manchester Cityju približal le na tri točke zaostanka. Trije zadetki so padli v prvem polčasu. Dvakrat je enajstmetrovko izkoristil Mohamed Salah, Egipčan je prispeval še asistenco za gol Joëla Matipa. V nadaljevanju je dvakrat zabil Sadio Mané, končni izid je postavil Virgil van Dijk

Do zelo pomembne zmage je proti Tottenhamu prišel Burnley (1:0). Slednji je slavil še drugič zapored in se povsem približal Newcastlu, ki se nahaja v varni coni. Edini gol na stadionu Turf Moor je proti "ostrogam" dosegel branilec Ben Mee.

V še večje težave v povezavi z obstankom v ligi je padel Watford, "sršeni" so doma klonili na londonskem derbiju proti Crystal Palacu (1:4). Po prvem delu so gostje vodili z 1:2, naval domačih je z dvema zadetkoma v končnici srečanja ustavil Wilfried Zaha.

Premier League, zaostale tekme:

Liverpool - Leeds United 6:0 (3:0)
Burnley - Tottenham Hotspur 1:0 (0:0)
Watford - Crystal Palace 1:4 (1:2)

LESTVICA:
1. Manchester City 63
2. Liverpool 60
3. Chelsea 50 (-1)
4. Manchester United 46
5. West Ham United 42
6. Arsenal 42 (-3)
7. Wolverhampton Wanderers 40 (-2)
...
17. Newcastle United 22 (-2)
18. Burnley 20 (-3)
19. Watford 18 (-1)
20. Norwich City 17 (-1)

(+/-) - št. odigranih tekem glede na ligaške tekmece

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.