Liverpool odbil napad topničarjev, bitka za naslov odprta

Foto: Epa
Foto: Epa
V Londonu in Brightonu sta bili odigrani zaostali tekmi elitne angleške nogometne lige.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Emirates v Londonu je Liverpool z zmago nad Arsenalom (0:2) prišel le na točko zaostanka za vodilnim Manchester Cityjem. "Topničarji" so ostali četrti.

Po izenačenem prvem polčasu so gostje na začetku drugega prišli do prednosti, podajo Thiaga je izkoristil Diogo Jota. V 62. minuti je drugi gol po prodoru in podaji Andyja Robertsona zabil Roberto Firmino in zapečatil usodo domačinov.

Liga prvakov Senzacija v Torinu, Chelsea trepetal le nekaj minut

Foto: Twitter Brighton & Hove Albion Tottenham Hotspur

Tottenham je na južni obali ugnal Brighton (0:2) in ohranil upe po preboju v prvo četverico in s tem Ligo prvakov. "Galebi" so doživeli že šesti zaporedni poraz in padli v spodnji del lestvice.

V skromnem prvem polčasu je ključni trenutek prišel po 35 minutah, ko je strel Dejana Kuluševskega v mrežo preusmeril Cristian Romero. V drugem delu so domači bili malce bolj nevarni, toda v 59. minuti je po podaji Rodriga Bentancurja zadel Harry Kane in potrdil zmago "ostrog". Kane je z zadetkom podrl rekord po številu doseženih golov v gosteh v Premier League.

Tržnica Plačan bo precej bolje kot Cristiano Ronaldo

Premier League, zaostali tekmi:

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 0:2 (0:1)
Arsenal - Liverpool 0:2 (0:0)

LESTVICA:
1. Manchester City 70
2. Liverpool 69
3. Chelsea 59 (-1)
4. Arsenal 51 (-2)
5. Manchester United 50
6. West Ham United 48
7. Tottenham Hotspur 48 (-1)
...
17. Everton 22 (-3)
18. Watford 22
19. Burnley 21 (-2)
20. Norwich City 17

(+/-) - št. odigranih tekem glede na ligaške tekmece

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.