Liverpool remiziral na Anfieldu, zmaga Chelseaja

Foto: Epa
Foto: Epa
Angleški nogometni velikan si je v 33. krogu premier league privoščil nov spodrsljaj, saj je na domačem Anfieldu le remiziral (1:1) z Newcastlom.
Oglej si celoten članek

"Sodeč po današnji predstavi, si lige prvakov prihodnjo sezono sploh ne zaslužimo," je dejal trener rdečih Jürgen Klopp. Pomembno tekma West Ham - Chelsea pa se je končala z zmago modrih z 1:0.

Liverpool je imel danes lepo priložnost, da se z morebitno zmago na domačem terenu prebije med prve štiri ekipe angleškega prvenstva, a je računico pokvaril Newcastle s spodnjega dela lestvice.

Legenda Man Utd Spal z bratovo ženo, zdaj napadel dve ženski in izgubil službo

Rdeči so sicer povedli, ko je že po treh minutah igre zadel Mohamed Salah, nato pa so zapravili preštevilne priložnosti. Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota in Sadio Mane so vsi imeli lepe priložnosti, da bi povišali prednost domače ekipe, a jih niso kronali z zadetki, kar se jim je maščevalo v sodnikovem dodatku.

Sprva so imeli srečo, saj je VAR razveljavil gol za izenačenje gostov Calluma Wilsona zaradi kontroverzne roke, a vseeno niso znali ubraniti prednosti. Nato pa je v zadnjih sekundah za 1:1 v 95. minuti zadel Joe Willock.

Superliga Abramovič se je posul s pepelom

Liverpool je zdaj po remiju sicer na šestem mestu s 54 točkami in ima točko zaostanka za West Hamom na petem mestu, ki je danes doma z 0:1 izgubil proti Chelseaju. Edini gol na tekmi je sicer dosegel Timo Werner (43. minuta) po lepi akciji in podaji branilca Benjamina Chillwella.

Londonski ekipi, ki sta bili pred današnjim dvobojem izenačeni, se obe borita za ligo prvakov, danes so veliko delo opravili pri modrih, saj imajo tri točke več od West Hama in le točko manj od tretjeuvrščenega Leicestra.

Zvečer sledi še tekma Sheffield United - Brighton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.