Šport > Nogomet
2713 ogledov

Abramovič se je posul s pepelom

Roman Abramovič Epa
Po protestih navijačev se je oglasil sicer molčeči ruski milijarder.

Lastnik Roman Abramovič in upravni odbor Chelseaja, angleškega nogometna prvoligaša, globoko obžalujeta odločitev, da se je klub pridružil kontroverzni evropski superligi, iz katere je le 48 ur po ustanovitvi tako kot tudi drugi angleški klubi tudi izstopil, poroča BBC.

Florentino Pérez Aleksander Čeferin Superliga Šport Pérez odgovoril Čeferinu: "Ne bi smel razmišljati tako!"

Rus razume navijače, ki so se v torek zbrali na protestu, na katerem so izrazili svoja čustva. "To je odločitev, ki jo globoko obžalujemo in je ne bi smeli sprejeti. Smo pa jo, ker nismo hoteli zaostajati za drugimi velikimi angleškimi in tujimi tekmeci. Vsi pa smo hitro dojeli, da smo storili napako," je dejal Abramovič.

"Od izstopa iz lige smo si vzeli čas, da se neposredno pogovorimo z različnimi navijaškimi skupinami in poslušamo njihova stališča ter pomisleke. Naša ambicija s Chelseajem je bila vedno, da postane najboljši klub na svetu, tako na igrišču kot na drugih področjih. Želimo ga vrniti skupnosti," so še sporočili iz kluba.

Manchester United navijači Carrington Foto Šport Navijači Manchester Uniteda vdrli v klubske prostore

Proti odločitvi so protestirali tudi navijači vseh drugih angleških klubov, ki so se pridružili ligi, privrženci Tottenhama in Arsenala so tudi glasno zahtevali, da njuno vodstvo odstopi.

Aleksander Čeferin Uničil Superligo Šport Razkrito, kdo je že v soboto izdal dvanajsterico ter vse razkril Čeferinu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice