Šport > Nogomet
1059 ogledov

Navijači Manchester Uniteda vdrli v klubske prostore

Manchester United navijači Carrington Reševalni pas/Twitter
Pristaši kultnega angleškega kluba so izrazili nezadovoljstvo nad upravo.

Pretres, ki ga je povzročila neuspešna ustanovitev "superlige", se počasi umirja. Nogometni svet se vrača v ustaljene tirnice, a večina ne bo pozabila namere arogantnih in požrešnih posameznikov.

Med slednje spadajo tudi številni pristaši Manchester Uniteda, ki so sicer že v preteklih letih pogosto izražali nezadovoljstvo nad ameriško družino Glazer, ki lastniško obvladuje klub.

Glazerjem očitajo marsikaj. Vse od njihovega prihoda leta 2005 niso izvedli niti ene večje investicije v trenažni center, stadion Old Trafford ali akademijo, sila vprašljiva je tudi kadrovska usmeritev prve ekipe.

aleksander čeferin Upor zatrt Šport Čeferin pokazal svojo moč: "Dajte mi 24 ur ..."

In v četrtek je skupina navijačev nepovabljena prišla v trenažni center Carrington. Vzklikali so proti Glazerjem in s transparenti zahtevali, da se lastniška struktura spremeni po nemškem vzoru, torej da imajo člani kluba vedno kontrolni delež.

Pogovorili so se s trenerjem Olejem Gunnarjem Solskjærjem in kapetanom Nemanjo Matićem. Obenem so blokirali oba izhoda iz trenažnega centra. Potem, ko so povedali svoje, so se navijači mirno razšli in zapustili Carrington.

Šport: Takšne so spremembe v ligi prvakov - Aleksande Čeferin Podla igra Šport Španci nad Čeferina: je to pravi razlog za razpad superlige?

Poleg pristašev "rdečih vragov" so v teh dneh protestirali tudi ljubitelji ostalih nesojenih angleških "supeligašev".

Manchester United navijači Carrington | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice