Šport > Nogomet
999 ogledov

Navijači Manchester Uniteda vdrli v klubske prostore

Manchester United navijači Carrington Twitter
Pristaši kultnega angleškega kluba so izrazili nezadovoljstvo nad upravo.

Pretres, ki ga je povzročila neuspešna ustanovitev "superlige", se počasi umirja. Nogometni svet se vrača v ustaljene tirnice, a večina ne bo pozabila namere arogantnih in požrešnih posameznikov.

Med slednje spadajo tudi številni pristaši Manchester Uniteda, ki so sicer že v preteklih letih pogosto izražali nezadovoljstvo nad ameriško družino Glazer, ki lastniško obvladuje klub.

Glazerjem očitajo marsikaj. Vse od njihovega prihoda leta 2005 niso izvedli niti ene večje investicije v trenažni center, stadion Old Trafford ali akademijo, sila vprašljiva je tudi kadrovska usmeritev prve ekipe.

aleksander čeferin Upor zatrt Šport Čeferin pokazal svojo moč: "Dajte mi 24 ur ..."

In v četrtek je skupina navijačev nepovabljena prišla v trenažni center Carrington. Vzklikali so proti Glazerjem in s transparenti zahtevali, da se lastniška struktura spremeni po nemškem vzoru, torej da imajo člani kluba vedno kontrolni delež.

Pogovorili so se s trenerjem Olejem Gunnarjem Solskjærjem in kapetanom Nemanjo Matićem. Obenem so blokirali oba izhoda iz trenažnega centra. Potem, ko so povedali svoje, so se navijači mirno razšli in zapustili Carrington.

aleksande čeferin Podla igra Šport Španci nad Čeferina: je to pravi razlog za razpad superlige?

Poleg pristašev "rdečih vragov" so v teh dneh protestirali tudi ljubitelji ostalih nesojenih angleških "supeligašev".

Manchester United navijači Carrington | Avtor: Twitter Twitter

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.