Šport > Nogomet
245 ogledov

Leta se poznajo: Modrića na treningu izdal hrbet!

Luka Modrić trening Epa
Dogajanje okrog madridskega Reala je v teh dneh zelo burno.

Propad "superlige", katere protagonist je bil predsednik Reala Florentino Peréz, je vzbudil radost pri večini ljubiteljev nogometa.

Florentino Peréz Piqué Mbappé Tvitosfera Šport Doza smeha: ob smrti superlige so si dali duška!

Real Madrid se je zaradi Peréza znašel pod plazom hudih kritik, za nameček pa se moštvo ukvarja s številnimi poškodbami.

Na zadnji tekmi proti Getafeju je Zinédine Zidane na zelenico poslal povsem zdesetkano ekipo, pred sredinim gostovanjem v Cádizu pa na njegovo srečo za nastop spet kandidirajo Raphaël Varane, Dani Carvajal ter "kartonirana" Casemiro in Nacho.

Še vedno bodo manjkali Sergio Ramos, Lucas Vázquez, Toni Kroos, Eden Hazard, Ferland Mendy in Federico Valverde.

Aleksander Čeferin Andrea Agnelli Niso se predali Šport Odziv superlige po izstopu Angležev, Agnelli o Čeferinu

Za novo skrb je na torkovem treningu poskrbel Luka Modrić. Izkušeni Hrvat je med igranjem pepčka začutil bolečino v hrbtu in prekinil vadbo. Za tekmo v zahodni Andaluziji 35-letnik ne bo pripravljen.

Real Madrid ima sedem kol pred koncem tri točke zaostanka za vodilnim mestnim tekmecem Atléticom. Barcelona ima, ob odigrani tekmi manj, pet točk manj od Atlética.

Florentino Pérez Predsednik Reala Šport Obraz moralne dekadence: Pérez ujet na ogabni laži!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice