Liverpool še nekaj tednov brez Sturridga

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec Liverpoola bo zaradi poškodbe mečne mišice izpustil še nekaj naslednjih tekem Redsov, ki bodo v naslednjih 21 dneh odigrali kar sedem obračunov.
Oglej si celoten članek

Kot je dejal trener Liverpoola Brendan Rodgers, si je Daniel Sturridge mišico poškodoval na treningu. Nogometaš je manjkal že prejšnjih šest tednov, saj si je na reprezentančni akciji poškodoval stegensko mišico.

"Najverjetneje bo z igrišč odsoten naslednjih dva do štiri tedne. To je za nas velik udarec, saj smo se resnično veselili njegovega povratka. Zdaj se bom moral ozreti po drugih igralcih v ekipi, na srečo smo dobro okrepili ekipo," je ob tem dejal Rodgers.

Sturridge je v tej sezoni nastopil na zgolj treh tekmah Premier lige, enkrat se je vpisal med strelce. V lanski sezoni lige je dosegel 21 golov. Liverpool bo v naslednjih treh tednih v vseh tekmovanjih odigral sedem srečanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.