Ljubijankić zabil kar dvakrat

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zlatan Ljubijankić je k zmagi 6:1 svojega Genta v belgijskem prvenstvu prispeval dva gola. Lep obet pred reprezentančno tekmo s Srbijo 11. oktobra.
Oglej si celoten članek

Odlična novica za Matjaža Keka. Zlatan Ljubijankić, slovenski reprezentant in napadalec belgijskega Genta, je za svoj klub v devetem kolu prvenstva zadel kar dvakrat. Uspešen je bil v 27. in 62. minuti, trener Trond Sollied pa je Ljubljančana kasneje zamenjal v sodnikovem podaljšku. Njegovo moštvo je Leuven odpravilo kar s 6:1. Marko Šuler in Matija Škarabot sta tekmo presedla na klopi. Slovenska reprezentanca sicer 11. oktobra igra kvalifikacijsko tekmo za Euro 2012 s Srbijo. Ta v Maribor gotovo ne bo prišla z Zdravkom Kuzmanovićem. Član Stuttgarta se je namreč pred tekmo s Kaiserslauternom poškodoval.

Slovenija je trenutno še v boju za drugo mesto v skupini, vendar je odvisna od tekem med Srbijo in Italijo ter Severno Irsko in Estonijo. V slovenskem taboru bodo "navijali" za zmagi Italijanov in Severnih Ircev. V skupini C si je nastop na EP že zagotovila Italija, ki ima po osmih tekmah 22 točk. Sledita Srbija (8 tekem/14 točk) in Estonija (9/13). Četrta je Slovenija (9/11), peta Severna Irska (8/9), zadnji pa Ferski otoki (10/4).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.