Ljubljančan Hendricks MVP obrambe

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Desmond Hendricks, ki je bil prisiljen predčasno končati sezono pri Ljubljana Silverhawksih, je na uvodnih tekmah lige Cefl pustil tako dober vtis, da je bil izbran za MVP-ja obrambe.
Oglej si celoten članek

V soboto bodo Beograd Vukovi in Budapest Wolves v Budimpešti igrali Cefl Bowl VI. Favoriti so Beograjčani, ki so nastopili v vseh dosedanjih finalih mednarodne lige ameriškega nogometa – lani so Cefl Bowl V osvojili v Sloveniji proti Ljubljani Silverhawksom.

Silverhawksom so se sanje o drugem zaporednem bowlu razblinile, ko je slovenska policija iz Evropske unije zaradi neurejanih papirjev izgnala trojico ameriških igralcev (le nekaj dni po prvi zmagi nad Vukovi). Med njimi je bil linebacker Desmond Hendricks, ki je bil dan pred bowlom s strani trenerjev in komisarja lige izglasovan za MVP-ja obrambe sezone. Povsem zasluženo, saj igralca, ki bi bil tak strah in trepet podajalcev in tekačev nasprotne ekipe v Ceflu, še nismo videli. Kot je v intervjuju za Žurnal24 povedal trener ljubljanske ekipe Uroš Valant, obstaja možnost, da se Hendricks v naslednji sezoni vrne k Silverhawksom. Nagrado za MVP-ja v napadu pa bo prejel podajalec Beograda Vinnie Miroth (lani jo je član Silverhawksov Jordan Capitanio).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.