Šport
21 ogledov

Ljubljančan Hendricks MVP obrambe

Desmond Hendricks Nik Rovan
Desmond Hendricks, ki je bil prisiljen predčasno končati sezono pri Ljubljana Silverhawksih, je na uvodnih tekmah lige Cefl pustil tako dober vtis, da je bil izbran za MVP-ja obrambe.

V soboto bodo Beograd Vukovi in Budapest Wolves v Budimpešti igrali Cefl Bowl VI. Favoriti so Beograjčani, ki so nastopili v vseh dosedanjih finalih mednarodne lige ameriškega nogometa – lani so Cefl Bowl V osvojili v Sloveniji proti Ljubljani Silverhawksom.

Silverhawksom so se sanje o drugem zaporednem bowlu razblinile, ko je slovenska policija iz Evropske unije zaradi neurejanih papirjev izgnala trojico ameriških igralcev (le nekaj dni po prvi zmagi nad Vukovi). Med njimi je bil linebacker Desmond Hendricks, ki je bil dan pred bowlom s strani trenerjev in komisarja lige izglasovan za MVP-ja obrambe sezone. Povsem zasluženo, saj igralca, ki bi bil tak strah in trepet podajalcev in tekačev nasprotne ekipe v Ceflu, še nismo videli. Kot je v intervjuju za Žurnal24 povedal trener ljubljanske ekipe Uroš Valant, obstaja možnost, da se Hendricks v naslednji sezoni vrne k Silverhawksom. Nagrado za MVP-ja v napadu pa bo prejel podajalec Beograda Vinnie Miroth (lani jo je član Silverhawksov Jordan Capitanio).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.