Ljubljanska invazija na Velenje

Foto: Green Dragons/Facebook
Foto: Green Dragons/Facebook
Navijači Olimpije so se množično odpravili na gostovanje na stadion Ob jezeru, kjer njihovi ljubljenci že lahko pridejo do naslova prvakov.
Oglej si celoten članek

Ljubljanska Olimpija v soboto popoldne gostuje pri velenjskem Rudarju, naslednji teden bo v zadnjem kolu letošnjega prvenstva gostila Krko. V kolikor bo dobila katerokoli od omenjenih tekem, bo naslov slovenskega nogometnega prvaka po 21 letih vrnila v prestolnico.

Prvo zaključno žogo za težko pričakovano lovoriko imajo "zmaji" tako že danes, v Šaleški dolini pa jih bodri veliko navijačev. Skupini Green Dragons, ki zeleno-bele spremlja v dobrem in slabem, se je pridružilo več sto pristašev ljubljanskega kluba. 

Že v petek so Green Dragons na svojem Facebook profilu zapisali, da bo v Velenju minimalno 600 ljudi spodbujalo Olimpijo, na dan tekme je postalo jasno, da se je število približalo 1000.

V iskanju prve po "reinkarnaciji"

"Stara" Olimpija je naslov prvaka Slovenije osvojila štirikrat, nazadnje leta 1995. Po "reinkarnaciji" kluba leta 2005 Ljubljančani še niso osvojili lovorike (z izjemo naslovov v peti, četrti, tretji, drugi ligi in pokalu MNZ Ljubljana).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.