Šport > Nogomet
54 ogledov

Ljubljanska invazija na Velenje

Green Dragons KVA gostovanje Velenje 14. maj 2016 Green Dragons/Facebook
Navijači Olimpije so se množično odpravili na gostovanje na stadion Ob jezeru, kjer njihovi ljubljenci že lahko pridejo do naslova prvakov.

Ljubljanska Olimpija v soboto popoldne gostuje pri velenjskem Rudarju, naslednji teden bo v zadnjem kolu letošnjega prvenstva gostila Krko. V kolikor bo dobila katerokoli od omenjenih tekem, bo naslov slovenskega nogometnega prvaka po 21 letih vrnila v prestolnico.

Prvo zaključno žogo za težko pričakovano lovoriko imajo "zmaji" tako že danes, v Šaleški dolini pa jih bodri veliko navijačev. Skupini Green Dragons, ki zeleno-bele spremlja v dobrem in slabem, se je pridružilo več sto pristašev ljubljanskega kluba. 

Že v petek so Green Dragons na svojem Facebook profilu zapisali, da bo v Velenju minimalno 600 ljudi spodbujalo Olimpijo, na dan tekme je postalo jasno, da se je število približalo 1000.

V iskanju prve po "reinkarnaciji"

"Stara" Olimpija je naslov prvaka Slovenije osvojila štirikrat, nazadnje leta 1995. Po "reinkarnaciji" kluba leta 2005 Ljubljančani še niso osvojili lovorike (z izjemo naslovov v peti, četrti, tretji, drugi ligi in pokalu MNZ Ljubljana).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.