Ljudski vrt na filmskem platnu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Danes bo v Ljudskem vrtu poleg ligaške tekme med Mariborom in Rudarjem potekalo snamanje prizorov prihajajočega celovečernega filma izpod režiserske taktirke Marka Naberšnika.
Oglej si celoten članek

V nogometnem središču štajerske prestolnice se bosta danes pomerila Maribor in Rudar. Pred tekmo 34. kroga Prve Lige TS je spregovoril eden od junakov derbija v Ljubljani Milivoje Novaković.

Tekma Maribora in Velenja pa ne bo edini dogodek v Ljudskem vrtu, temveč bodo na obračunu snemali prizore za celovečerni film Slovenija, Avstralija in jutri ves svet režiserja Marka Naberšnika. Gre za tretji celovečer, ki bo posnet v Mariboru, po Poslednji postaji (Jože Babič, 1971) in Kavarni Astoria (Jože Pogačnikm 1989).

Maribor je na uradni spletni strani lastnike sezonskih vstopnic in gledalce v sektorju F na zahodni tribuni zaprosil za razumevanje ob prisotnosti snemalne ekipe.

''Glavna junaka filma se po predvidenem scenariju v dveh prizorih odpravita tudi na ogled tekme in treninga vijoličastih. Zaradi predvidenih časovnih terminov snemanja so producenti izbrali 11. maj za snemanje tekme, ki jo bosta glavna igralca spremljala z zahodne tribune. Film bo premiero doživel v drugi polovici leta 2017,'' je zapisal slovenski državni prvak.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.