Šport > Nogomet
43 ogledov

Ljudski vrt na filmskem platnu

Ljudski vrt, stadion Maribor Anže Petkovšek
Danes bo v Ljudskem vrtu poleg ligaške tekme med Mariborom in Rudarjem potekalo snamanje prizorov prihajajočega celovečernega filma izpod režiserske taktirke Marka Naberšnika.

V nogometnem središču štajerske prestolnice se bosta danes pomerila Maribor in Rudar. Pred tekmo 34. kroga Prve Lige TS je spregovoril eden od junakov derbija v Ljubljani Milivoje Novaković.

Tekma Maribora in Velenja pa ne bo edini dogodek v Ljudskem vrtu, temveč bodo na obračunu snemali prizore za celovečerni film Slovenija, Avstralija in jutri ves svet režiserja Marka Naberšnika. Gre za tretji celovečer, ki bo posnet v Mariboru, po Poslednji postaji (Jože Babič, 1971) in Kavarni Astoria (Jože Pogačnikm 1989).

Maribor je na uradni spletni strani lastnike sezonskih vstopnic in gledalce v sektorju F na zahodni tribuni zaprosil za razumevanje ob prisotnosti snemalne ekipe.

''Glavna junaka filma se po predvidenem scenariju v dveh prizorih odpravita tudi na ogled tekme in treninga vijoličastih. Zaradi predvidenih časovnih terminov snemanja so producenti izbrali 11. maj za snemanje tekme, ki jo bosta glavna igralca spremljala z zahodne tribune. Film bo premiero doživel v drugi polovici leta 2017,'' je zapisal slovenski državni prvak.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.