Luka vse pustil odprtih ust

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik znova premikal meje možnega.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in soigralci so se pomerili s Philadelphio, mladi slovenski zvezdnik je na tekmi pridno polnil koš tekmeca, a vseeno je največ pozornosti na socialnih omrežjih požela že poteza z ogrevanja. Kamere so Dončića ujele ob neverjetnem metu. 

Ljubljančan je ob odhodu v garderobo najprej pokazal nekaj nogometnega znanja, žongliral z žogo, nato pa vrgel proti košu z velike oddaljenosti in precej izza košarkarske table. Oranžna žoga je na začudenje vseh, ki so v tistem trenutku spremljali slovenskega košarkarja, poletela skozi obroč.

Luka je svoj izjemni dosežek pospremil z majhnim plesnim vložkom, nato pa stekel v slačilnico.

Na kasnejši tekmi je Dončić dosegel 32 točk, vendar je Dallas vseeno klonil na svojem parketu. Ob izjemnem Joelu Embiidu (36 točk) je Philadelphia zmagala s 113:95.

NBA Strelski dvoboj Embiida in Dončića

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.