Lloris 'pojedel' žuželko, nato poskrbel za potezo srečanja

Foto: Print Screen hugo lloris
Na prvi četrtfinalni tekmi nogometnega svetovnega prvenstva je zablestel francoski vratar.
Oglej si celoten članek

Francoski čuvaj mreže Hugo Lloris je poskrbel za eno najboljših obramb letošnjega svetovnega prvenstva v Rusiji.

SP 2018 Velika neumnost vratarja zapečatila usodo Urugvaja

Galski petelini so povedli v 41. minuti z golom Raphaela Varaneja, Urugvajci pa so imeli še pred koncem prvega polčasa izjemno priložnost za izenačenje.

Po prekinitvi je do strela z glavo prišel Martin Caceres, a mu je izenačenje z izjemno obrambo preprečil vratar Tottenhama. Do odbite žoge je prvi prišel Diego Godin, ki pa okroglega usnja ni ni uspel posraviti v mrežo.

Foto: Epa hugo lloris

Nogometašem so se na zelenici v Nižnem Novgorodu otepali nadležnih žuželke, ena od njih pa bi kmalu pristala v želodcu francoskega čuvaja mreže.

Lloris se je kačjega pastirja ubranil in ga še pravočasno izpljunil, morda pa je kakšen delček vendarle ostal v njegovih ustih. V nadaljevanju tekme je prikazal nekaj vrhunskih obramb, zato slutimo, da mu je nepričakovana pošiljka beljakovin prišla še kako prav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.