Lorbek z bolečinami v kolenu

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
S treningi v Kranjski Gori slovenski košarkarji nadaljujejo priprave na SP v Španiji, v polnem pogonu pa je tudi Goran Dragić.
Oglej si celoten članek

"Pred nami so zadnji treningi v Kranjski Gori na katerih veliko pozornosti posvečamo dvigu kondicijske pripravljenosti. Glede na to, da nas čakata turnirja v Litvi in Kranjski Gori, do začetka prvenstva za to ne bo veliko časa. Erazem Lorbek na žalost še ni v takšnem stanju kot smo upali, da bo. Začel je s treningi, a so se pojavile določene bolečine v kolenu, tako da trenutne še ne more delati na polno oziroma pet na pet," je trenutno stanje v izbrani vrsti pokomentiral selektor Jure Zdovc, ki bo v petek svoje varovance popeljal na pripravljalni turnir v Litvo, kjer se bodo Slovenci pomerili z Novo ZelandijoGrčijo in domačo izbrano vrsto. "V Litvi se ne bomo šli skrivalnic, saj se bomo z Litovci pomerili še na turnirju v Ljubljani," je dodal Zdovc.

S priključitvijo zvezdnika Phoenix Sunsov Gorana Dragića si je oddahnil tudi Jaka Klobučar, ki je bil v prvem delu priprav izjemno obremenjen na položaju organizatorja igre. Zdovc namerava na 
svetovno prvenstvo popeljati kar tri organizatorje igre, Klobučar pa bo imel v Španiji nedvomno zelo 
pomembno vlogo: "Vsi poznamo Goranove kvalitete in se veselimo njegove priključitve izbrani vrsti. 
Na treningih skušamo izpiliti še določene malenkosti v obrambi in napadu, tako da pričakujem v Litvi napredek iz tekme v tekmo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.