Šport
24 ogledov

Lorbek z bolečinami v kolenu

Jaka Klobučar Simon Maljevac
S treningi v Kranjski Gori slovenski košarkarji nadaljujejo priprave na SP v Španiji, v polnem pogonu pa je tudi Goran Dragić.

"Pred nami so zadnji treningi v Kranjski Gori na katerih veliko pozornosti posvečamo dvigu kondicijske pripravljenosti. Glede na to, da nas čakata turnirja v Litvi in Kranjski Gori, do začetka prvenstva za to ne bo veliko časa. Erazem Lorbek na žalost še ni v takšnem stanju kot smo upali, da bo. Začel je s treningi, a so se pojavile določene bolečine v kolenu, tako da trenutne še ne more delati na polno oziroma pet na pet," je trenutno stanje v izbrani vrsti pokomentiral selektor Jure Zdovc, ki bo v petek svoje varovance popeljal na pripravljalni turnir v Litvo, kjer se bodo Slovenci pomerili z Novo ZelandijoGrčijo in domačo izbrano vrsto. "V Litvi se ne bomo šli skrivalnic, saj se bomo z Litovci pomerili še na turnirju v Ljubljani," je dodal Zdovc.

S priključitvijo zvezdnika Phoenix Sunsov Gorana Dragića si je oddahnil tudi Jaka Klobučar, ki je bil v prvem delu priprav izjemno obremenjen na položaju organizatorja igre. Zdovc namerava na 
svetovno prvenstvo popeljati kar tri organizatorje igre, Klobučar pa bo imel v Španiji nedvomno zelo 
pomembno vlogo: "Vsi poznamo Goranove kvalitete in se veselimo njegove priključitve izbrani vrsti. 
Na treningih skušamo izpiliti še določene malenkosti v obrambi in napadu, tako da pričakujem v Litvi napredek iz tekme v tekmo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.