Lorenzo s prvega položaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Španec Jorge Lorenzo (Yamaha) si je na dirkališču Misano v razredu MotoGP privozil prvo startno mesto pred dirko za veliko nagrado San Marina.
Oglej si celoten članek

Dvakratni svetovni prvak bo v nedeljo startal pred Italijanoma Andreo Iannonejem, ki je osvojil svojo najboljšo uvrstitev na kvalifikacijah, in Valentinom Rossijem. Sedemindvajsetletni Jorge Lorenzo v San Marinu sicer lovi že četrto zaporedno zmago na tem dirkališču, pole position pa si je privozil prvič v tej sezoni. Vodilni v skupnem seštevku Španec Marc Marquez je bil četrti, za rijakom je zaostal za 0,122 sekunde.

V razredu Moto2 si je prvo startno mesto privozil Finec Mika Kallio (Kalex), drugi je bil Španec Esteve Rabat (Kalex), tretji pa  Švicar Thomas Luthi (Suter).

V razredu Moto3 bo s prvega mesta startal Avstralec Jack Miller (KTM), poleg njega bosta v prvi vrsti še Finec Niklas Ajo (Husqvarna) in Španec Alex Rins (Honda).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.