Lorenzo v Sloveniji

Foto: EPA
Foto: EPA
Aktualni svetovni prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo je obiskal zaposlene v podjetju Akrapovič, ki mu pripada del zaslug za uspeh španskega motociklista.
Oglej si celoten članek

Jorge Lorenzo je v zaključku lanske sezone v ogorčenem boju premagal Valentina Rossija in se veselil tretjega naslova prvaka v najmočnejšem motociklističnem razredu. 

Yamahi je na poti do zmage pomagal izpušni sistem slovenskega podjetja Akrapovič, ki uspešno sodeluje s 85 različnimi ekipami v raznovrstnih prvenstvih.

Lorenzo se je v petek mudil v Ivančni Gorici, kjer je z obiskom podjetja počastil vse zaposlene pri Akrapoviču. Njegov obisk je eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov ovekovečil z objavami na družabnih omrežjih, kjer je zapisal, da je Lorenzo že stoti Akrapovičev svetovni prvak!

Španski dirkač, ki se je v zaključku sezone zapletel v polemiko med Valentinom Rossijem in Marcom Márquezom, se je med obiskom družil z zaposlenimi in poziral pred fotografskimi objektivi.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.