Šport > Moto športi
74 ogledov

Lorenzo v Sloveniji

jorge lorenzo EPA
Aktualni svetovni prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo je obiskal zaposlene v podjetju Akrapovič, ki mu pripada del zaslug za uspeh španskega motociklista.

Jorge Lorenzo je v zaključku lanske sezone v ogorčenem boju premagal Valentina Rossija in se veselil tretjega naslova prvaka v najmočnejšem motociklističnem razredu. 

Yamahi je na poti do zmage pomagal izpušni sistem slovenskega podjetja Akrapovič, ki uspešno sodeluje s 85 različnimi ekipami v raznovrstnih prvenstvih.

Lorenzo se je v petek mudil v Ivančni Gorici, kjer je z obiskom podjetja počastil vse zaposlene pri Akrapoviču. Njegov obisk je eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov ovekovečil z objavami na družabnih omrežjih, kjer je zapisal, da je Lorenzo že stoti Akrapovičev svetovni prvak!

Španski dirkač, ki se je v zaključku sezone zapletel v polemiko med Valentinom Rossijem in Marcom Márquezom, se je med obiskom družil z zaposlenimi in poziral pred fotografskimi objektivi.

 

Today we are joined by a very special guest: the 2015 #MotoGP champion & our 100th world champion Jorge Lorenzo of yamahamotogp! #Akrapovic #TrustedByChampions #100WorldChampions

Posted by Akrapovic Exhaust System on 18. december 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.