Los Angeles potrdil drugo mesto na zahodu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hokejisti Los Angelesa z Anžetom Kopitarjem so davi v severnoameriški ligi NHL premagali Detroit s 4:3 in potrdili drugo mesto v pacifiški skupini in na zahodu. Po deseti zmagi so pri 21 točkah.
Oglej si celoten članek

Carl Grundstrom, Kevin Fiala in Sean Durzi z dvema goloma so do konca drugega dela poskrbeli za visoko vodstvo s 4:1. Kljub temu pa se je moral Los Angeles za zmago zelo potruditi.

Po Dominiku Kubaliku, ta je bil uspešen že v prvi tretjini, sta za goste v tretji zadela še Dylan Larkin in dve minuti pred koncem tudi Filip Hronek. Za zadnje nalete je ekipa iz Kalifornija nato našla pravi recept in preprečila izenačenje.

Los Angeles zdaj čaka serija gostovanj. Po prostem večeru bo na sporedu tekma v olimpijskem Calgaryju, nato v Vancouvru, iz Kanade pa se ekipa vrača v ameriški Seattle.

Boston, ki vodi na vzhodu, je s 3:1 ugnal Buffalo in ujel doslej vodilno ekipo lige in zahoda Vegas Knights. Ta je danes v domači dvorani izgubila proti St. Louisu s 3:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.