Luka Dončić dobiva superzvezdniškega soigralca

Foto: Profimedia
Ali se bo v Dallasu oblikoval nov zvezdniški tandem? Po poročanju ameriških medijev naj bi se Luki Dončiću v Dallasu pridružil latvijski zvezdnik Kristaps Porzingis.
Oglej si celoten članek

Po poročanju ameriških medijev naj bi se vodilni možje Dallas Mavericks dogovorili s "kolegi" iz New Yorka za prihod izjemnega latvijskega košarkarskega zvezdnika, Kristapsa Porzingisa.

V zamenjavo igralcev naj bi bilo vključeno kar šest košarkarjev, Telički pa naj bi poleg latvijskega velikana dobili še Courtneya Leeja in Tima Hardawaya Jr., medtem ko naj bi ekipo New Yorka okrepili DeAndre Jordan, Dennis Smith Jr. ter Wesley Matthews. Dogovor pa naj bi bil po poročanju ESPN-a v zaključni fazi.

Latvijec se je do sedaj z Luko Dončićem srečal enkrat, ko sta si stala nasproti na Eurobasketu, ko je Slovenija v četrtfinalu izločila Latvijo na poti k naslovu evropskih prvakov. V najmočnejši ligi na svetu, kjer Porzingis povprečno dosega 17,8 točk, 7,1 skoka, 1,3 asistence in 2 blokadi na tekmo, se še nista srečala, saj je Latvijec že celotno sezono poškodovan.

All-Stars napovedi Luki Dončiću ne kaže dobro

Bližje res ni šlo Dončić spet za zgodovino: Za las zgrešil izenačitev LeBronovega rekorda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.