Šport > Košarka
3411 ogledov

Luka Dončić dobiva superzvezdniškega soigralca

Kristaps Porzingis
Ali se bo v Dallasu oblikoval nov zvezdniški tandem? Po poročanju ameriških medijev naj bi se Luki Dončiću v Dallasu pridružil latvijski zvezdnik Kristaps Porzingis.

Po poročanju ameriških medijev naj bi se vodilni možje Dallas Mavericks dogovorili s "kolegi" iz New Yorka za prihod izjemnega latvijskega košarkarskega zvezdnika, Kristapsa Porzingisa.

V zamenjavo igralcev naj bi bilo vključeno kar šest košarkarjev, Telički pa naj bi poleg latvijskega velikana dobili še Courtneya Leeja in Tima Hardawaya Jr., medtem ko naj bi ekipo New Yorka okrepili DeAndre Jordan, Dennis Smith Jr. ter Wesley Matthews. Dogovor pa naj bi bil po poročanju ESPN-a v zaključni fazi.

Latvijec se je do sedaj z Luko Dončićem srečal enkrat, ko sta si stala nasproti na Eurobasketu, ko je Slovenija v četrtfinalu izločila Latvijo na poti k naslovu evropskih prvakov. V najmočnejši ligi na svetu, kjer Porzingis povprečno dosega 17,8 točk, 7,1 skoka, 1,3 asistence in 2 blokadi na tekmo, se še nista srečala, saj je Latvijec že celotno sezono poškodovan.

luka dončić All-Stars napovedi Šport Luki Dončiću ne kaže dobro Luka Dončić Dirk Nowitzki Bližje res ni šlo Šport Dončić spet za zgodovino: Za las zgrešil izenačitev LeBronovega rekorda
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice