Šport > Košarka
7101 ogledov

NBA legendi: Zasluži si igrati na tekmi

Luka Dončić
Dončićeva neuvrstitev v prvo peterko zahodne konference za tekmo All-Star je sprožila veliko negodovanja.

Številni navijači so razočarani nad tem, kako se je razpletlo glasovanje. Da Dončić sodi na tekmo All-Star sta prepričana tudi nekdanja igralca. 

Charles Barkley in Shaquille O'Neal sta se strinjala, da je tekma vseh zvezd nekaj posebnega. "Zasluži si igrati na tekmi. Igra odlično. Fant je novinec leta, vznemirljiv je," je dejal Barkley. 

Shaquille O'Neal se je strinjal s povedanim. "Prav to hočem povedati. Na tekmi All-Star so pomembni posamezni igralci, ne pa, kaj je posamezna ekipa dosegla. Odličen igralec je, moral bi biti na tekmi," je Barkleyju pritrdil Shaq. Kot je dodal, je Dončić tip igralca, ki si ga na takšni tekmi želijo. 

Luka Dončić All-Star Šport Igralci lige in mediji premešali stvari, sprememba tudi za Dončića

Razočaranje je veliko med navijači, ki ne razumejo, kako obstaja možnost, da lahko igralec, ki je dobil več kot 4 milijone glasov navijačev, sploh ne zaigra na tekmi vseh zvezd. Številni se sprašujejo o pomenu glasovanja navijačev, če njihovi glasovi ne pomenijo nič. 

Dončić sicer še ima možnost, da se uvrsti na tekmo, ki bo sredi februarja. Trenerji moštev v ligi bodo namreč določili, kateri igralci se bodo pridružili trenutnima peterkama. Prav odločitev trenerjev je lani na tekmo popeljala Gorana Dragića. 

Komentarjev 6
  • ak 02:02 26.januar 2019.

    lani je Dragiča na tekmo All star pripeljala odločitev Adama Silverja (komisar NBA-ja) in ne trenerjev (komisar NBA-ja namreč izbere igralce namesto igralcev, ki bi drugače morali nastopiti na All star turnirju, pa zaradi poškodb ne morejo).

  • Avatar Leon
    Leon 17:20 25.januar 2019.

    Kaj ga toliko forsirajo pri Žurnalu ? Mislite ,da on prebira spletno stran Žurnala ?

  • ode 10:10 25.januar 2019.

    Kljub temu je to zanj gromozanski uspeh že v prvi sezoni. Mogoče je za njegov ego, kariero in odnos do košarke še bolje, da se je isteklo, kot se pač je. Jeklo se mora počasi kovati in pravilno kaliti, da ...prikaži veča ostane potem še dolgo ostro in trdoživo.

Sorodne novice