"Luka Dončić je največja cmera v ligi NBA"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Legendarni NBA-jevec ni pristaš Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Luka Dončić si je na sinočnjem obračunu z New York Knicks prislužil novo tehnično napako, že 14. v rednem delu letošnje sezone, po kateri je samo še dve oddaljen od ene tekme prepovedi.

NBA Kakšna klofuta za Dončića in soigralce

Donćić si je kazen prislužil z negodovanjem nad sodniško odločitvijo po osebni napaki Taja Gibsona. Sodnik je v dotičnem primeru odločil, da je bila osebna napaka storjena pred metom na koš, s čimer se Dončić ni strinjal.

Nestrinjane je izrazil pri delivcu pravice, pri tem pa je iz njegovih ust priletela kletvica "odje*i", kar je privedlo do tehnične napake. Dončića je to močno presenetilo, kar je priznal tudi po tekmi, ko je napovedal, da se bo na odločitev pritožil.

Komunikacijo med slovenskim košarkarjem in sodnikom je v živo spremljal strokovni komentator Walter "Clyde" Frazier Jr., legendarni organizator igre in dvakratni prvak lige NBA s kratkohlačniki, za katere je igral večji del svoje kariere. 

"Vedno joka," je Dončićev ugovor komentiral sedemkratni All-Star. "Luka je največja cmera v NBA ligi," je dodal.

"To je težava, o kateri so se Mavsi že pogovarjali z njim. Težava, ki se je Luka zaveda. Moral se bo izboljšati," mu je odvrnil sokomentator prenosa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.