Luka Dončić je sinoči slavil

Foto: Epa
Foto: Epa
Košarkarski zvezdnik ve, kaj je navijaška zvestoba.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se pospešeno pripravlja na svojo drugo NBA sezono v dresu Dallas Mavericks, ta je sicer oddaljena še več kot mesec dni.

Vojna vozil Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero

Ob treningih pa ima Ljubljančan dovolj časa za spremljanje njemu ljubih športnih klubov. Eden od teh je beograjska Crvena zvezda.

Dončić je v preteklosti že znal javno proslaviti uspehe nogometne in košarkarske sekcije slovitega rdeče-belega kolektiva, izneveril se ni niti v torek zvečer.

Nogometaši Zvezde so se po remiju 1:1 proti švicarskem klubu Young Boys še drugič zapored uvrstili v skupinski deli Lige prvakov.

Kvalifikacije Petar Stojanović šesti slovenski nogometaš v Ligi prvakov

Takoj po koncu srečanja se je Dončić oglasil na družbenih omrežjih ob simbolih aplavza in Zvezdinih barv zapisal: "Bravo, Zvezda!!!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.