Luka Dončić spet okrcal Lufthanso, ta sprva obtožila Adrio Airways

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenski košarkarski zvezdnik je pri organizaciji letalskega potovanja ponovno naletel na težave.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj meseci sta imela Luka Dončić in nemški letalski prevoznik Lufthansa na Twitterju živahno debato, potem ko se Slovenčevo potovanje ni odvilo po načrtih.

Slaba reklama Dončić okrcal letalsko družbo

V torek je Ljubljančan še enkrat opozoril na pomanjkljivo storitev nemškega giganta. "Moram spet pisati ... Zdaj moram ostati na letališču deset ur, ker so spremenili moj polet! To je noro," je zapisal Dončić.

Nekaj minut kasneje je prišel odgovor Lufthanse. Ta je za zaplet obdolžila turistično agencijo in posredno s prstom pokazala na Adrio Airways, češ da nima vpliva na razpoložljivost sedežev na poletih slovenskega prevoznika.

Dončić se ni dal: "Vse je bilo narejeno pravilno. Potrditev imam na svojem telefonu," je odvrnil košarkar, ki je na poti s svojo partnerko Anamario Goltes.

Nekaj ur kasneje je Lufthansa kar prek Twitterja Dončića obvestila, da je zaplet odpravljen in da lahko Slovenec potuje s prvotno načrtovanim letom. Zvezdnik Dallas Mavericks se je le še kratko zahvalil.

Ekstremna zamuda Slovenski zvezdnik izlil bes na Adrio Airways

Video Dončić zamenjal šport manj uspešno kot Roglič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:29 17. September 2019.

    Hehe, kako se vse da če se hoče, čeprav sprva zgleda nemogoče ;)

  • 18:57 17. September 2019.

    Hahahaha...doncice. tipicno preseravanje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.