Luka Dončić v idealni postavi "mehurčka"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po koncu rednega dela lige NBA so izbrali najboljšo peterko košarkarjev, ki so bili aktivni v Orlandu.
Oglej si celoten članek

Sklepne tekme rednega dela so bile odigrane v "mehurčku" v Orlandu. Tam so nastopile vse ekipe, ki so še imele teoretične možnosti za končnico, vse so odigrale po osem tekem.

Nekatera moštva so v zadnjih dneh, ko so si že zagotovila določeno uvrstitev, taktizirala in najboljše igralce pogosto puščala na klopi.

Ob izboru idealne peterke "mehurčka" se je tako zgodilo, da nobena od najboljši ekip rednega dela, kot so LA Lakers, LA Clippers in Milwaukee Bucks, nima svojega predstavnika.

Video Odločilna tekma dala zadnje udeležence končnice

Za najkoristnejšega igralca v Orlandu je bil izbran Damian Lillard (Portland Trail Blazers), ki je blestel in svojo zasedbo popeljal do play-offa.

Poleg njega so bili v peterko izbrani še Devin Booker (Phoenix Suns), James Harden (Houston Rockets), T.J. Warren (Indiana Pacers) in Luka Dončić (Dallas Mavericks).

Prevzel odgovornost NBA legenda dala odpoved! Glavni razlog - Luka Dončić!

V drugo poeterko "mehurčka" je bil izbran Dončićev soigralec Kristaps Porzingis, ob njem pa so se znašli še Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Kawhi Leonard (LA Clippers), Caris LeVert (Brooklyn Nets) in Michael Porter Jr. (Denver Nuggets).

Play-off se bo začel v ponedeljek. Dončićev Dallas bo igral proti Clippers, Miami Heat z Goranom Dragićem proti Pacers, Denver Nuggets z Vlatkom Čančarjem pa proti Utah Jazz.

NBA Hud udarec za Dragićev Miami! Ob porazu še grozljiva poškodba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:29 16. Avgust 2020.

    dallas bo premagal clipperse ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.