Luka Dončić v vlogi raperja

Mladi slovenski zvezdnik ima vlogo v predstavitvenem videu Evrolige pred začetkom nove sezone.
Oglej si celoten članek

Elitno evropsko košarkarsko tekmovanje se bo za sezono 2017/18 začelo prihodnji teden, eno glavnih imen bo Luka Dončić. Košarkar Reala se je z nekaterimi drugimi zvezdniki iz različnih ekip preizkusil v vlogi glasbenika, točneje raperja.

Vassilis Spanoulis, Luka Dončić, Sergio Rodríguez, Luigi Datome, Edgaras Ulanovas, Adam Hanga, Bryant Dunston, Chris Singleton, Andrew Goudelock, Jason Granger in Norris Cole so vsi imeli epizodne vloge v skladbi z naslovom GAME ON!

Luka Dončić NBA direktorji zaljubljeni v Dončića

Dončić nastopa v ležerni pozi ob bazenu in oblečen v 'havajsko' srajco. Njegove besede se navezujejo na vložek Vassilisa Spanulisa, ki kot kralj sprašuje, kako se počutijo ostali igralci, ko opazujejo, kaj vse je on že osvojil v karieri. Dončić mu odgovori: "Dobro se počutim, dedek. Glede na to, da sem še tako mlad, bom imel še veliko priložnosti, da jih osvojim tudi sam."

Nova sezone evrolige se bo začela prihodnji teden. V šestnajstih ekipah bo igralo pet Slovencev - Luka Dončić in Anthony Randolph v Real Madridu, Edo Murić za Efes Anadolu, Aleksej Nikolić v Bambergu in Zoran Dragić pri Olimpii Milano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.