Šport > Košarka
3744 ogledov

Luka Dončić v vlogi raperja

Luka Dončić rap Evroliga
Mladi slovenski zvezdnik ima vlogo v predstavitvenem videu Evrolige pred začetkom nove sezone.

Elitno evropsko košarkarsko tekmovanje se bo za sezono 2017/18 začelo prihodnji teden, eno glavnih imen bo Luka Dončić. Košarkar Reala se je z nekaterimi drugimi zvezdniki iz različnih ekip preizkusil v vlogi glasbenika, točneje raperja.

Vassilis Spanoulis, Luka Dončić, Sergio Rodríguez, Luigi Datome, Edgaras Ulanovas, Adam Hanga, Bryant Dunston, Chris Singleton, Andrew Goudelock, Jason Granger in Norris Cole so vsi imeli epizodne vloge v skladbi z naslovom GAME ON!

Luka Dončić Slovenija Luka Dončić Šport NBA direktorji zaljubljeni v Dončića

Dončić nastopa v ležerni pozi ob bazenu in oblečen v 'havajsko' srajco. Njegove besede se navezujejo na vložek Vassilisa Spanulisa, ki kot kralj sprašuje, kako se počutijo ostali igralci, ko opazujejo, kaj vse je on že osvojil v karieri. Dončić mu odgovori: "Dobro se počutim, dedek. Glede na to, da sem še tako mlad, bom imel še veliko priložnosti, da jih osvojim tudi sam."

Nova sezone evrolige se bo začela prihodnji teden. V šestnajstih ekipah bo igralo pet Slovencev - Luka Dončić in Anthony Randolph v Real Madridu, Edo Murić za Efes Anadolu, Aleksej Nikolić v Bambergu in Zoran Dragić pri Olimpii Milano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.