Šport
7624 ogledov

S tatujem Luke Dončića se hvalijo Španci, naredil ga je Slovenec

Tatoo Luke Dončića instagram
Luka Dončić si je poleg zlate medalje v spomin na zlato medaljo na evropskem prvenstvu omislil nekaj, kar bo ves čas nosil s sabo.

Luka Dončić, 18-letni košarkarski čudež, ki je odločilno prispeval k zgodovinskemu uspehu naše reprezentance, si je omislil spomin, ki ga bo vedno nosil s seboj. V Španiji, kjer igra za Real Madrid, se je odšel tetovirat, na desno stran trupa pa so mu "narisali" pokal, ki ga je osvojila Slovenija. 

Čeprav si je v tretji četrtini finala zvil gleženj in ni mogel nadaljevati z igranjem, je bil eden ključnih mož za zmago Slovenije na Evropskem prvenstvu in je bil izbran v najboljšo peterko prvenstva. 

 

S tetovažo se je pohvalil španski studio, a bralka nas je opozorila, da je pokal delo studia LaibachInk, kar nam je Dean iz studia tudi potrdil in pokazal fotografije. V španskem studiu so tako naredili le datum pod pokalom, sam ga v Sloveniji z Deanom nista mogla dokončati, saj se je Dončiću mudilo nazaj v Madrid. Na tetoviranje pa je prišel že ob devetih zjutraj, takoj prvi dan po vrnitvi iz Carigrada. 

Španski studio se sicer rad pohvali s slavnimi strankami. Kot je razvidno s fotografij slavnih strank, ki jih ima studio na svoji spletni strani, so mu tudi tetovažo na roki naredili v tem studiu. 

Luka Dončić v tatoo studiu | Avtor: www.tatuajeslasrozas.com www.tatuajeslasrozas.com

Komentarjev 3
  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 22:11 28.september 2017.

    In ta luka zdaj misli da je zvezda ker ga mediji vlacite po naslovnicah? Buahahahahahahahahahaham....

  • s4turn 18:46 28.september 2017.

    Pridruži se širši množici Slovencev tudi ti in pomagaj eSloveniji na poti proti globalni dominaciji! Trenutno nam najbolj nagajajo Bolgari in Hrvatje, ter bi potrebovali vsakršno pomoč! Pridi in pomagaj, ne bo ti žal! https://www.edominations.com/si/register/28606

Sorodne novice