Luka ga preprosto ne mara: Poglej na semafor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić mu je dal vedeti.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je še enkrat več izkazal na tekmi proti ekipi Los Angeles Clippers, s 51 doseženimi točkami je prišel celo do strelskega rekorda NBA kariere. Clippers so sicer v zadnjih dveh sezonah dvakrat izločili Dallas v prvem krogu končnice, rivalstvo med obema moštvoma pa je zato še toliko večje. Slovenski zvezdnik se je v preteklosti večkrat sprl z Marcusom Morrisom Sr., nič kaj boljši odnos pa nima tudi s Terancom Mannom.

NBA Dvorana norela: "Luka, Luka!" Dončić do strelskega rekorda kariere

Z omenjenim košarkarjem sta se sprla že na pripravljalni tekmi pred sezono 2019/20, kasneje pa so se zbadanja samo še nadaljevala. Med drugim je Slovenec na eni izmed tekem prejel tehnično napako, ker je tekmecu zabrusil, da je prenizek, da bi ga pokrival. 

Tudi tokrat je bil Dončić še dodatno motiviran, ko je proti njemu v obrambi igral Mann. Prihajalo je tudi do nepotrebnih prekrškov, pri enem izmed njih je klop Clippers celo spodbijala sodniško odločitev, a je bila po ogledu posnetka osebna napaka Manna potrjena. Luka je svojemu rivalu nato v eni izmed besednih izmenjav dejal, da naj pogleda na semafor, kjer je bilo že izpisanih 43 točk Slovenca. Do konca tekme jih je dodal še osem.

Po tekmi, ki so jo Mavericks dobili s 112:105, je bil eden redkih članov zasedbe iz Kalifornije, ki Dončiću ni čestital za njegovo predstavo. Obe moštvi se bosta znova pomerili že v noči na nedeljo po slovenskem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.