Luka in Saša Dončić s to hollywoodsko zvezdo poskrbela za pravi šov

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luki Dončiću na domači tekmi z Washingtonom ni manjkalo navijačev.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić ima zadnje čase v Dallasu družbo, saj ga bo namreč na domačih tekmah spremljala in vzpodbujala ena izmed najpomembnejših oseb v njegovi karieri, oče Saša Dončić.

Nekdanji odlični slovenski košarkar, ki trenutno opravlja vlogo košarkarskega trenerja, se je namreč odločil, da dopust preživi na drugi strani luže. Tako je sprva obiskal Staples Center v Los Angelesu, kjer je njegov sin pometel s Clippers, zdaj pa je bil prisoten tudi na prvi izmed domačih tekem, ki si jih bo ogledal v živo.

NBA Luka že v prvi četrtini dosegel 15 točk, sledila je napeta končnica

Na njej je bil priča izjemni predstavi svojega sina ter zelo napeti končnici, ki pa je na koncu pripadla gostom iz Washingtona, saj so Wizards slavili s 120:114, medtem ko je Luka dosegel dvojni dvojček s 33 točkami, 4 skoki in 10 asistencami.

Luki pa je do izjemne predstave zagotovo pripomoglo tudi dejstvo, da je imel na tekmi prav posebna navijača. Saši Dončiću se je namreč pri navijanju za Mavericke pridružil še sloviti ameriški filmski igralec in oskarjev nagrajenec Jamie Foxx, ki je bil skupaj s Sašo ena izmed glavnih atrakcij na ogrevanjem pred tekmo.

Saša je namreč asistiral svojemu sinu pri metu na koš, medtem ko je Jaime celo sam poizkusil z metom za tri točke ter tako na noge spravil maloštevilne navijače, ki so se tako zgodaj že pojavili na tribunah.

Prihod Saše Dončića na tekmo pa sta navdušeno pozdravila tudi dva glavna asistenta glavnega trenerja Jasona Kidda, Darrell Armstrong ter seveda nekdanji slovenski selektor Igor Kokoškov, ki zelo dobro pozna družino Dončić.

Kljub temu, da se veseli december še ni niti začel, je bilo tako na Dallasovi domači tekmi že povsem praznično vzdušje. Manjkala je le zmaga...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.