Luka šokiral: Kaj je to?

Foto: Twitter luka dončić
Luka Dončić poskrbel za mešane odzive na instagramu.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je ob prekinitvi igranja v ligi NBA nekoliko spremenil svoj videz. Sprva si je omislil brado, svoje sledilce na instagramu spraševal, kdo je za in kdo proti, si jo je nato obril, s svetom pa kasneje na Instagramu delil še fotografijo le z brki. Ti so naleteli na zelo mešan odziv, večina ni bila navdušena nad idejo.

Nekateri so ga vprašali, kaj je to, drugi so menili, da nujno potrebuje brivca, tretje je spomnil na glasbeno skupino Village people, četrte na zlate čase nogometa v 70-ih letih, pete na igralce v filmih za odrasle iz istega obdobja. "V karanteni je vse drugače," pa se je glasil eden izmed komentarjev.

Karantena bi za košarkarje lige NBA sicer znala trajati še kar nekaj časa. ZDA so trenutno v primežu pandemije koronavirusa, trenutno se število okuženih povečuje za okoli 30.000 oseb na dan, 2.000 ljudi umre, med njimi je bila v tem tednu tudi mati zvezdnika Karla-Anthonyja Townsa.

Koronavirus Tragična novica v družini NBA All-Star igralca

Kljub vsemu temu ameriški predsednik Donald Trump odpravitev nekaterih ukrepov napoveduje že za mesec maj. Tudi vodstvo lige NBA še verjame, da jim bo tekmovanje uspelo nadaljevati čez poletje, začetek naslednje sezone pa bi bil nato nekoliko kasneje kot ponavadi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.