Šport > Košarka
3185 ogledov

Tragična novica v družini NBA All-Star igralca

Karl-Anthony Towns
Zvezdniku lige NBA je umrla mati.

Zaradi novega koronavirusa je umrla 58-letna Jacqueline Cruz-Towns, mama All_star košarkarja lige NBA Karla-Anthonyja Townsa. "Jackie je bila žena, mati, hči, babica, sestra, teta in prijateljica. Bila je neverjeten vir moči, ognjevita in izjemno ljubeča oseba, ki se je dotaknila vseh, ki so jo srečali. Njeno energijo nikoli ne bo moč nadomestiti," je v sporočilu za javnost zapisala družina Towns.

Zvezdnik Minnesote je že 25. marca na instagramu sicer objavil video in v njem sporočil, da se njegova mati nahaja v umetni komi in da ji pri dihanju pomaga ventilator. Zbolel je tudi njegov oče, a je okreval.

Pri franšizi Minnesote so umrlo označili za največjo navijačico Karla-Anthonyja. "Jackie mu je vseskozi nudila pozitivno energijo, v naši organizaciji in v dvorani so jo imeli vsi radi. Podpirala je svojega sina in ekipo Timberwolves," so se na žalostno novico odzvali pri Volkovih.

koronavirus Koronavirus Šport NBA zvezdnik v solzah: Mama je v komi

"Družina je izjemno hvaležna za izkazano ljubezen in podporo, ki jo je dobila v teh težkih časih. Rada bi se zahvalila medicinskim borcem pri Penn Presbyterian Medical Center in JFK Medical Center, ki so se iz dneva v dan borili za Jackie in so Karlu st. pomagali ozdraveti," se je končalo sporočilo družine.

Na novico so se odzvali številni košarkarji, med njimi tudi Luka Dončić. "Karl in njegov oče sta nas poklicala, vedeli smo, da se je nekaj zgodilo. To je bil eden najtežjih telefonskih pogovorov, ki sem jih opravil v življenju. Dobivali smo novice, da se njeno stanje izboljšuje, zdaj pa to...," pa je na twitterju zapisal nekdanji trener Karla-Anthonyja Townsa na univerzi Kentucky John Calipari.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.