Luka, kako? Nov nor koš Dončića

Foto: Družbeno omrežje X
Foto: Družbeno omrežje X
Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je tudi na tekmi s San Antonio Spursi pokazal svoj bogat repertoar.
Oglej si celoten članek

Tokrat se je Luka Dončić, misleč, da bodo sodniki ob vidnem kontaktu dosodili prekršek, odločil za revijalni met, s katerim je v prvi vrsti najbrž želel izsiliti dva prosta meta. Toda mojster ostaja mojster. Ob tem, ko ga je močno oviral (pa tudi malce odrinil) gostujoči košarkar Keldon Johnson je Dončić izgubil ravnotežje, nato pa se odločil za met v padanju – in to z eno roko z velike razdalje. A ko je Luka vroč, zadeva tudi takšne mete.

Več pa v zgornjem, vdelanem videoposnetku. Ni čudno, da je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih. 

Dallas Mavericks so sicer tekmo v domači areni American Airlines dobili s 116:93. Dončić in Irving sta povsem zasenčila novinca Victorja Wembanyamo. Luka se je – potem ko je tekmo ob visoki prednosti Mavsov in bolečinah v vratu zaključil že na začetku zadnje četrtine – zaustavil pri 27 točkah, 9 skokih in 8 podajah, medtem ko je Irving bil najboljši strelec tekme s 34 točkami. Več o dvoboju s Spursi si lahko preberete tukaj

Foto: Profimedia Luka Dončić

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.