Luka Modrić izzval Luko Dončića!

Foto: Profimedia Luka Modrić.
Foto: Profimedia Luka Modrić.
Hrvaški zvezdnik se očitno dobro znajde pod obroči.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v sredo začeli priprave na novo sezono lige NBA. Svoja pričakovanja je ob trenerju Jasonu Kiddu razkril Luka Dončić.

Teksačani bodo do nedelje vadili v Dallasu, nato jih čaka 12-dnevno potovanje v tujino. Sprva se bodo podali v Združene arabske emirate, nato še v Španijo.

Na Pirenejskem polotoku se bodo Mavericks na prijateljski tekmi pomerili proti Dončićevemu nekdanjemu moštvu - Real Madridu.

Za nogometno sekcijo slovitega madridskega kolektiva že vrsto let igra izjemni Luka Modrić. Hrvaški vezist je postal ikona "belega baleta", med Dončićevim bivanjem v španski prestolnici sta se tudi družila.

Modrić in soigralci so konec julija obiskali Dallas v sklopu svojih priprav na izzive sezone 2023/24. Takrat si je Modrić v družbi Davida Alabe ogledal center mesta in obiskal tudi trenažni center ekipe Mavericks.

Nizkorasli nogometaš je pokazal zavidljivo raven natančnosti pri metih z razdalje, tudi njegovo obvladovanje žoge ni izgledalo slabo.

Modrić je v šali izzval Dončića na košarkarski dvoboj. Morda pa bosta ob obisku NBA moštva v Španiji našla čas za kakšno partijo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:13 29. September 2023.

    Oba vrhunska ampak tamlajši mu še do pet ni, čas nosi svoje in svoje zasluge

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.