Luka Modrić v Madridu še vsaj leto in pol

Foto: Epa
Foto: Epa
Hrvaški vezist je v španski prestolnici od leta 2012.
Oglej si celoten članek

Hrvaški nogometni zvezdnik Luka Modrić bo še vsaj leto in pol član madridskega Reala, saj se je po poročanju španske Marce ustno dogovoril za enoletno podaljšanje pogodbe, torej do konca sezone 2021/22.

La Liga Messi bo izpustil zadnjo tekmo Barçe v 2020

Petintridesetletni Modrić, ki trenutno služi 10 milijonov evrov na leto, bo po novi pogodbi dobil nižji znesek. Hrvat za razliko od Sergia Ramosa in Cristiana Ronalda ni zahteval dvoletne pogodbe, pripravljen pa je bil sprejeti tudi nižjo plačo v klubu, ki mu je pandemija novega koronavirusa odnesla približno 200 milijonov evrov prihodkov.

Leta 2018 je bil Luka Modrić izbran za najboljšega nogometaša na svetu.

Modrić je v Realu že od leta 2012, takrat je za 35 milijonov evrov prestopil iz Tottenhama. Odtlej je v španskem glavnem mestu osvojil štiri naslove v ligi prvakov, dva državna naslova, enega pokalnega, tri evropske superpokale in trikrat klubsko svetovno prvenstvo.

La Liga Messi Oblaku poslal 10 steklenic piva

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.