Šport > Nogomet
330 ogledov

Messi bo izpustil zadnjo tekmo Barçe v 2020

lionel messi Epa
Od prvega dne novega koledarskega leta bo imel 33-letni Argentinec možnost, da se pogovarja z drugimi klubi.

Katalonski nogometni velikan Barcelona je svojemu zvezdniku Lionelu Messiju dovolil, da v Argentini preživi še nekaj dodatnih prazničnih dni, poroča nemška tiskovna agencija dpa. S tem bo Argentinec izpustil zadnjo tekmo v tem koledarskem letu proti Éibarju, ki bo na sporedu v torek.

lionel messi Veliki intervju Šport Messi izpostavil dva trenerja: Najboljša sta

Klub je danes sporočil, da Messi nadaljuje terapijo po lažji poškodbi desnega gležnja. Po poročanju španskih medijev je Argentinec v Rosariu, kjer praznične dni preživlja v krogu družine.

Dodali so, da se bo v kader nizozemskega trenerja Ronalda Koemana na klopi Blaugrane vrnil za tekmo proti Huesci 3. januarja.

Od prvega dne novega koledarskega leta bo imel 33-letni Argentinec možnost, da se pogovarja z drugimi klubi, saj mu poleti 2021 poteče aktualna pogodba. 

Katalonski mediji so prepričani, da bo Messi odločitev o prihodnosti sprejel po volitvah za predsednika kluba, ki bodo na sporedu 24. januarja.

Jan Oblak La Liga Šport Messi Oblaku poslal 10 steklenic piva
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice