Luka o bolezni in težavah z ramo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Košarkarji Dallasa se iz San Francisca vračajo z dvema porazoma.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so serijo v finalu zahodne konference začeli na enak način kot prejšnjo proti Phoenix Suns, doživeli so namreč dva gostujoča poraza. Med obema tokratnima tekmama je bilo sicer precej govora o tem, da je Luka Dončić zbolel, že na prvem obračunu pa se je videlo, da ima težave z ramo.

A vse to se na drugi tekmi ni poznalo, slovenski zvezdnik je dosegel 42 točk ob porazu s 117:126. "Bil sem malce bolan, a nič resnejšega. Rama je... dobro, vse je v redu. Bolečina je prisotna, a to ni nič posebnega. Po prvi četrtini sem bil malce utrujen, vendar je bilo potem boljše," je po dvoboju o svojem fizičnem stanju sicer dejal Dončić.

NBA končnica Dallas sredi tekme vodil že za devetnajst točk, nato pa...

Ta je s kolegi med tekmo že vodil z razliko 19 točk, nato pa so Mavericks priigrano zapravili s porazno tretjo četrtino. "Preprosto slaba obramba," je razlog za velik preobrat na tekmi označil Ljubljančan.

Po njegovem mnenju se je ekipa v kritičnih trenutkih preveč zanašala na met za tri točke: "Strinjam se z Jasonom Kiddom, preveč smo se posvetili metom za tri točke in premalo napadali v raketi. Morali bi igrati kot Golden State Warriors. Ti imajo dva izmed najboljših strelcev na svetu, a vseeno napadajo raketo. Manj bi se morali zanašati na trojke, čeprav je šlo za kar dober odstotek zadetih metov." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.