Luka še z eno čarovnijo, s tem metom znova hit na omrežjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenskemu zvezdniku uspevajo neverjetni meti.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je imel po dvoboju z Denverjem razlog za dobro voljo. Dallas se je namreč vrnil na zmagovalna pota, pred obračunom v Koloradu je sicer izgubil zadnji dvoboj proti moštvu Oklahoma City Thunder, ko nista zaigrala Dončić in Kristaps Porzingis. Udarni dvojec Mavericks je bil tokrat razpoložen, Latvijec je k zmagi s 116:103 prispeval 25, Slovenec pa 21 točk.

NBA Velika zmaga Dallasa, Dončić dobil dvoboj z Jokićem

Le točko manj je dosegel Josh Richardson, ki ga je zadovoljni Dončić, temu je na pomoč priskočil še Boban Marjanović, po koncu tekme motil med intervjujem z Derekom Harperjem in Markom Followillom, a se veliki navijač londonskega Arsenala ni pustil zmesti.

Luka je sicer za pozornost sledilcev poskrbel že tudi pred obračunom. Na ogrevanju je tako zadel met, ki se je hitro razširil po socialnih omrežjih. Dončić je žogo na koš vrgel daleč izza košarkarske table in jo začuda tudi poslal skozi obroč. "Počne vse, kar je sploh mogoče. A je od tam sploh mogoče videti koš?" se je spraševal eden izmed navdušenih ljubiteljev košarke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.