Šport > Košarka
36119 ogledov

Luka še z eno čarovnijo, s tem metom znova hit na omrežjih

Luka Dončić Profimedia
Slovenskemu zvezdniku uspevajo neverjetni meti.

Luka Dončić je imel po dvoboju z Denverjem razlog za dobro voljo. Dallas se je namreč vrnil na zmagovalna pota, pred obračunom v Koloradu je sicer izgubil zadnji dvoboj proti moštvu Oklahoma City Thunder, ko nista zaigrala Dončić in Kristaps Porzingis. Udarni dvojec Mavericks je bil tokrat razpoložen, Latvijec je k zmagi s 116:103 prispeval 25, Slovenec pa 21 točk.

Luka Dončić NBA Šport Velika zmaga Dallasa, Dončić dobil dvoboj z Jokićem

Le točko manj je dosegel Josh Richardson, ki ga je zadovoljni Dončić, temu je na pomoč priskočil še Boban Marjanović, po koncu tekme motil med intervjujem z Derekom Harperjem in Markom Followillom, a se veliki navijač londonskega Arsenala ni pustil zmesti.

Luka je sicer za pozornost sledilcev poskrbel že tudi pred obračunom. Na ogrevanju je tako zadel met, ki se je hitro razširil po socialnih omrežjih. Dončić je žogo na koš vrgel daleč izza košarkarske table in jo začuda tudi poslal skozi obroč. "Počne vse, kar je sploh mogoče. A je od tam sploh mogoče videti koš?" se je spraševal eden izmed navdušenih ljubiteljev košarke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice